Mikulášská nadílka se blíží 🎅 připravte se na ni s dopravou jen za 1 Kč s PPL 🚛

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0493

Cejlonská skořice mletá

Urazila jsem velký kus cesty, abych mohla zazářit ve Tvé kuchyni. Pokud mě budeš konzumovat pravidelně a s radostí, budu mít na tvé tělo pozitivní účinky. Navíc Tě zahřeju u srdce a rozzářím Ti celý den.

  • prémiová kvalita
  • velké balení
  • sladká chuť

Vyberte balení

Vaše cena

115 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

vyprodáno

PPL - výdejní místa 1 Kč
PPL 99 Kč
Balíkovna 49 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Zásilkovna - výdejní místa 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
Brno - Zelný trh 21 29 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 29 Kč
Olomouc - Sokolská 44 29 Kč
Zlín - Rašínova 71 29 Kč
Staré město u Bruntálu 262 29 Kč

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Cejlonská skořice mletá

Informace o produktu

Naše cejlonská skořice byla vypěstována na Madagaskaru. Má světle hnědou barvu s tmavě žlutými odstíny. Má intenzivní vůni a příjemně sladkou chuť. Tohle koření je perfektním společníkem ve sladké i slané kuchyni. Vyzdvihuje chutě velkého spektra surovin a společně s medem tvoří perfektní dvojici pro vaše zdraví.  

cejlonská skořice

TOP Informace  o cejlonské skořici

  1. Staří Egypťané a Římané ji používali jako léčivo.
  2. Na naše území se skořice dostala až v 15. století.
  3. Listy skořicovníku se používají k výrobě olejů a vonných esencí.
  4. Existuje pravá a nepravá skořice. Přečtěte si, jak poznáte kvalitní skořici.
  5. Účinek skořice se zvyšuje společně s medem – tyto dvě složky se vzájemně posilují.
  6. Skořice je v zpracovaná kůra stromu skořicovníku. Mrkněte na článek o jejím pěstování.
druhy skořice

Jak se skořice využívá?

Využití skořice si častokrát spojujeme s navozením vánoční atmosféry. Využíváme k tomu většinou celé kusy zatočených skořicových lusků nebo pomletou skořici na dochucení nápojů a jídel. Mletá verze nabízí uspokojení vícero smyslů, ať už zraku, čichu nebo chuti. Přidat ji můžeme do spousty sladkých pokrmů (perník, buchty, cukrovinky, pečivo) a své místo si našla dokonce i při zavařování. Méně známé je v Čechách její slané využití. Například v Asii se skořice běžně přidává k rýžovým pokrmům, k jehněčímu masu nebo do luštěninové omáčky.

cejlonská skořice

Zajímavosti a recepty

Jak posílit imunitu?

Jak posílit imunitu?

20.09.24 | 9037x přečteno | 4 minuty

Domácí „Cini minis“

Domácí „Cini minis“

02.05.23 | 8625x přečteno

Jak produkt hodnotí ostatní?
Zobrazit další hodnocení
Marcela Paďourová
21.3.2019

Recenze návštěvníka

Vynikající produkt.

  • Složení cejlonská skořice mletá
  • Surovina Skořice
  • Zpracování Prášek
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Madagaskar
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava prášek
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1322 kJ / 316 kcal
  • Tuky 3,2 g
  • Sacharidy 24 g
  • Bílkoviny 3,9 g

Hodnocení našich zákazníků

5 (1 hodnocení) Aritmetický průměr z 1 uděleného hodnocení.
Marcela Paďourová
21.3.2019

Recenze návštěvníka

Vynikající produkt.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky na prodejně
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?