🌰 Sleva 15 % s kódem ORECH15 🥜 Doprava zdarma do BALÍKOVNY nad 999 Kč. 

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Pumpkin fudge: Nepečené dýňové kostky

v pondělí 11. 10. | 11064x přečteno


Ať už Halloween slavíte, nebo ne, určitě se bude nejen na podzim hodit recept na nepečený dort z dýně. Hokkaido, čokoláda a trocha proteinu pro větší svaly – co víc si přát! Recept na dýňové kostky pro vás vytvořila naše šikovná fotografka Adélka, tak schválně: umí lépe kouzlit s objektivem v ateliéru, nebo v kuchyni s vařečkou?

Sdílet



Pumpkin fudge: Nepečené dýňové kostky
30 minut
+ 2 hodiny tuhnutí
8 porcí

Co budete potřebovat?

Na těsto:

Na ozdobu:

Postup

Dýni omyjeme, nakrájíme na kousky a povaříme do měkka v mírně osolené vodě. Až je uvařená, stáhneme hrnec z plotny, scedíme vodu a necháme vychladnout. Mezitím si ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu.

Vychladlou dýni dáme do mísy, přidáme skořici, lžičku vanilkového extraktu a vše rozmačkáme na kaši. Pak přidáme čokoládu a protein – my jsme použili mandlový, vybrat si ale můžete kterýkoliv vám chutná.  

Formu si vyložíme pečícím papírem a směs do ní přendáme. Dýňový dezert necháme v lednici zatuhnout ideálně 2–3 hodiny, aby se chutě krásně propojily. Před servírováním ozdobíme lyofilizovanými malinami, kešu a pistáciemi a pak už si jen užijeme tu božsky sladkou chuť.

dýňové kostky

Tak co, využijete letošní úrodu dýní na sladké recepty, nebo si z ní uděláte klasickou polévku?  

Vyšperkujte své podzimní mlsání

Čtěte také

Líbí se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé články do e-mailu každý týden.

Odebírat

Kam dále?

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?