Silvestr se blíží! 🥳 Slané křupání se slevou až 35 % a doručením do Vánoc! 🎄

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kokosky po holandsku Mirky van Gils Slavíkové

v neděli 8. 12. | 911x přečteno


Mirka van Gils Slavíková, uznávaná cukrářka a autorka oblíbených kuchařek, přináší svůj jedinečný pohled na tradiční kokosky – tentokrát ve stylu inspirovaném Holandskem. Tento recept spojuje jednoduchost s dokonalou chutí a využívá prémiové suroviny, díky kterým jsou kokosky krásně vláčné a plné vůně. Zajímavostí je, že tento recept neobsahuje žádnou mouku, což potěší každého, kdo hledá bezlepkové cukroví. Nechte se inspirovat a upečte si kousek sladké Evropy u sebe doma!

Sdílet



Kokosky po holandsku Mirky van Gils Slavíkové

Co budete potřebovat?

Holanďani mají rádi mega velké kokosky.

Postup

Všechny ingredience smícháme dohromady. Pokud bude příliš tuhá hmota, přilejeme trochu bílku. Hmotu necháme asi 2 hodiny odpočinout.


Poté vytvarujeme kuličky o průměru asi 2,5 cm.
Pečeme v rozpálené troubě na 170° C asi 10 minut.

Čtěte také

Líbí se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé články do e-mailu každý týden.

Odebírat

Kam dále?

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?