11.10.24 | 21825x přečteno | 2 minuty
Jablečné trubičky s karobovou polevou
Tak na nás si pochutná opravdu každý. Jsme dokonale vláčné a s tou nejlepší polevou pod sluncem – karobovou. Oproti kámoškám s kakaovou polevou obsahujeme jen minimum tuků a hlavně žádný kofein. Tak co, dáš si?
- z českých jablek
- vysoký obsah vlákniny
- bez lepku









Jablečné trubičky s karobovou polevou
Informace o produktu
Až vás příště bude honit mlsná, místo běžných sladkostí sáhněte po našich jablečných trubičkách s karobem. Trubičky jsou vyrobené z českých jablek a strouhaného kokosu, šetrně sušené a plné vitamínů, zejména vitamínu C. Pro lepší chuť jsme trubičky namočili v karobové polevě. Díky karobu si na našich trubičkách mohou pochutnat i ti, kteří z jakéhokoli důvodu nemohou konzumovat čokoládu, nebo zkrátka dávají přednost její zdravější alternativě. Jablečné trubičky mají šťavnatou a svěží chuť a navíc jsou plné vlákniny, takže si na nich nejen smlsnete, ale také vás rychle zasytí. I přesto, že jsou trubičky máčené ve sladké polevě, jsou nízkokalorické. Tvoří tak ideální zdravou svačinu na výlety, do práce nebo třeba do školy.

TOP informace o jablečných trubičkách
- Produkt obsahuje pouze nedoslazovanou jablečnou dřeň, kokos a polevu.
- 1 trubička má přibližně 29 kcal.
- Jsou vyrobené z jablek z českých sadů.
- Na 100 g jablečných trubiček je použito 850 g čerstvých jablek.
- Trubičky jsou bez lepku, umělých konzervantů a přidaných barviv.
- K dispozici v dóze po ± 43 kusech a v balení po 2 ks.
Co je karob?
Karob neboli svatojánský chléb se získává z lusků stromu rohovníku obecného. Tyto lusky jsou zbaveny zrníček, poté se suší a praží. Podle délky pražení získáváme tmavý nebo světlý karob. Světlý karob je přirozeně nasládlý a má velmi specifickou jemnou chuť. Zato tmavý karob je lehce hořký a chutí více podobný kakau. Karob se často využívá jako zdravější náhrada čokolády, jelikož má podobné vlastnosti, ale navíc obsahuje spoustu vitamínů a žádný kofein.
Jak se trubičky vyrábí?
Očištěná čerstvá jablka je nutné nejprve zpracovat pomocí speciálního homogenizéru. Ten jablka pod vysokým tlakem drtí a lisuje na stejnorodou dřeň, která se následně suší v nízkotepelné sušičce. Díky tomu se v dřeni zachovají vitamíny, minerální látky i vysoký obsah vlákniny. Usušená dřeň se poté velmi jemně posype kokosem a sroluje do tvaru trubičky. Jablečné trubičky se následně namáčí v polevách, které se také vyrábějí v Česku.
Zajímavosti a recepty
Recenze nakupujícího
Recenze nakupujícího
Přiznám se, že jsem byla trochu skeptická, protože jsem vystřídala spoustu ovocných raw dezertů a přejedla jsem se jich. Stejně jsem na základě recenzí objednala nakonec větší balení a ještě že tak. Trubičky jsou šťavnaté, výborné, s čokoládou mi nahrazují dezert ke kávě.
Původně vloženo k Jablečné trubičky s čokoládovou polevou
Základní specifikace
Kompletní specifikace ke stažení zde- Složení Jablečná dřeň 79%, karobová poleva 20% (cukr, plně ztužený rostlinný certifikovaný tuk z trvale udržitelných zdrojů: palmový a bambucký; sušená syrovátka, karobový prášek, sójový lecitin, kokos 1%.
- Surovina Jablka
- Dieta Bez lepku
- Zpracování Ve sladké polevě
- Chuť Sladká
- Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
- Země původu Česká republika
- Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Balení BOPP dóza ±43 ks (540g), sáček 2 ks (24g), balení sáčků 30x 2 ks (720g)
- Úprava lisované trubičky s polevou
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1485 kJ / 353 kcal
- Tuky 8,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 8,3 g
- Sacharidy 65,1 g
- z toho cukry 49,4
- Vláknina 8,5 g
- Bílkoviny 2,6 g
- Sůl 0,01 g
Hodnocení našich zákazníků
Recenze nakupujícího
Recenze nakupujícího
Přiznám se, že jsem byla trochu skeptická, protože jsem vystřídala spoustu ovocných raw dezertů a přejedla jsem se jich. Stejně jsem na základě recenzí objednala nakonec větší balení a ještě že tak. Trubičky jsou šťavnaté, výborné, s čokoládou mi nahrazují dezert ke kávě.
Původně vloženo k Jablečné trubičky s čokoládovou polevou
Recenze návštěvníka
V trubičkách je intenzivně cítit chuť jablek a jogurtová poleva tomu dodává ještě lepší chuť. Doma jsme si je hrozně moc oblíbili, především teda i děti, což mě samozřejmě velice mile překvapilo, protože často jedí sladké ze supermarketů.
Původně vloženo k Jablečné trubičky s jogurtovou polevou