Mikulášská nadílka se blíží 🎅 připravte se na ni s dopravou jen za 1 Kč s PPL 🚛

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0010

Kešu kousky 2–5 mm

Neboj se, stále jsme to my, křupavé máslové kešu ořechy, jen rozdrcené. Nepřemýšlej a vyzkoušej nás! V kuchyni uděláme parádu v každém dezertu i salátu! Co všechno s námi dokážeš vyčarovat?

  • malé kousky kešu
  • křupavé s jemně máslovou chutí
  • skvělé do vaření a pečení

Vyberte balení

Vaše cena

229 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

vyprodáno

PPL - výdejní místa 1 Kč
PPL 99 Kč
Balíkovna 49 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Zásilkovna - výdejní místa 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
Brno - Zelný trh 21 29 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 29 Kč
Olomouc - Sokolská 44 29 Kč
Zlín - Rašínova 71 29 Kč
Staré město u Bruntálu 262 29 Kč

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Kešu kousky 2–5 mm

Informace o produktu

Drcené kešu ořechy určitě neztratí svou chuť a křupavost. V jídle se sice na první pohled zatoulají, jejich výrazná a sladká chuť však prozradí jejich přítomnost. Kousky mají 2–5 mm a nasypat je můžete prakticky do čehokoliv. Díky tomu, že jsme je pro vás rozdrtili, nemusíte umývat mlýnek, a tak Vám zůstane více času na mlsání!

TOP Informace o kešu

  1. Kešu obsahují méně tuku než ostatní ořechy.
  2. Kvalita ořechů závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti.
  3. Kešu obsahují řadu látek prospěšných pro naše tělo a nespočet využití v kuchyni.
  4. Skvěle se hodí také při sladkém pečení jako základ cheesecaku, či do RAW dortu.
  5. Kešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii či v Africe.

Zajímavosti o kešu oříšcích

Poznámka nákupčího

Tomáš Hofman

Jak se zpracovávají kešu ořechy?

O tom, jak roste kešu pro vás máme přehledný článek! Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodů stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomalejší a dražší zpracování kešu ořechů se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Kešu jádra se před přepravou také mohou fumigovat. Více se dozvíte v zajímavostech o kešu nebo v článku o obchodních třídách kešu.

Základní specifikace
  • Složení
  • Surovina Kešu
  • Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW, Vhodné pro diabetiky, Low carb

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 1 uděleného hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky na prodejně
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?