11.10.24 | 21710x přečteno | 2 minuty
Maliny lyofilizované prášek
Jsi milovník sladkých a kyselých věcí? Tak to jsme tou správnou volbou. Naše výrazná chuť Tě jistě překvapí! A jen počkej, až ucítíš naši vůni, to se Ti i hlava roztočí! Nevěříš? Zkus a uvidíš sám!
- 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- příjemná sladká a kyselá chuť s krásnou růžovou barvou malin
- v celku nás mají také, dívej!
Maliny lyofilizované prášek
Informace o produktu
Jelikož z kvality chceme co nejvíce vytěžit, nechali jsme si pro vás naše celé kusy lyofilizovaných malin rozdrtit na prášek! A dobře jsme udělali. Sladkokyselé maliny pěstované bez zbytečných zlepšováků v nedalekém Srbsku jsou to, co nám nejvíce chutná a kvalitou vyhovuje. Na Slovensku se surovina následně lyofilizuje a drtí na prášek. Do prášku žádné cukry nebo stabilizátory nepřidáváme, je to tedy 100% poctivá porce lyofilizovaných malin!
TOP informace o malinovém prášku
- Živiny jsou zachovány.
- Před zmrazením jsou maliny pečlivě dozrálé, takže chutnají jako domácí.
- Maliny působí jako přírodní antioxidant.
- Jsou bez přídavku cukru a jiných aditiv.
- Ovocný prášek je také ideálním přírodním barvivem.
Poznámka nákupčího
„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení tohoto produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 g ovoce vzali a rozmixovali ho na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 g čistého ovocného prášku se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti nebo ochutit krém do dortu tak, aby Vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se na rozdíl od ovocných šťáv a pyré.“
Jak se maliny suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se maliny melou na jemný prášek.
Zajímavosti a recepty
Recenze nakupujícího
Vynikajúce
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze návštěvníka
Odporúčam.
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Základní specifikace
- Složení maliny lyofilizovaný prášek
- Surovina Maliny
- Zpracování Prášek
- Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
- Země původu Čína
- Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
- Úprava prášek
- Typ sušení mrazem (lyofilizace)
- Obchodní třída Premium
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1236 kJ / 295 kcal
- Tuky 1,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
- Sacharidy 46,5 g
- z toho cukry 30,2 g
- Vláknina 17 g
- Bílkoviny 7,4 g
- Sůl 0,01 g
Hodnocení našich zákazníků
Recenze nakupujícího
Vynikajúce
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze návštěvníka
Odporúčam.
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze nakupujícího heureka.cz
Trochu nevýraznésle jinak ok
Nevýrazné maliny jsou lepší
Původně vloženo k Jahody lyofilizované prášek