Mikulášská nadílka se blíží 🎅 připravte se na ni s dopravou jen za 1 Kč s PPL 🚛

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0995

Mandarinky lyofilizované drť

Potřebuješ mandarinkovou chuť, ale velké měsíčky se Ti nikam nehodí? Tak to máš štěstí, protože my jsme mandarinky rozdrcené na malé kousky s práškem plné chuti! Zkus nás třeba v limonádě.

  • 100% mrazem sušené ovoce
  • levnější než celé kusy
  • skvělé do drinků

Vyberte balení

Vaše cena

169 Kč

Zboží můžete mít už v pondělí 4. 11.

Kdy zboží obdržím? zavřít

8 ks skladem

PPL - výdejní místa v pondělí 4. 11. 1 Kč
PPL v pondělí 4. 11. 99 Kč
Balíkovna v pondělí 4. 11. 49 Kč
Česká pošta - Balík na poštu v pondělí 4. 11. 99 Kč
Česká pošta - Balík do ruky v pondělí 4. 11. 99 Kč
Zásilkovna - výdejní místa v pondělí 4. 11. 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu v pondělí 4. 11. 99 Kč
Brno - Zelný trh 21 v pondělí 4. 11. 29 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 v pondělí 4. 11. 29 Kč
Olomouc - Sokolská 44 v pondělí 4. 11. 29 Kč
Zlín - Rašínova 71 v pondělí 4. 11. 29 Kč
Staré město u Bruntálu 262 v pondělí 4. 11. 29 Kč

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Mandarinky lyofilizované drť

Informace o produktu

Jak dostat mandarinkovou chuť tam, kam nechcete dát celé kousky nebo čerstvé ovoce plné vody? V těchto případech je skvělým pomocníkem lyofilizovaná mandarinková drť. Mrazem sušené mandarinky nadrcené na drobné kousky a prášek využijete při přípravě smoothie, jednoduchém zdobení krémů a koláčů nebo z nich připravíte osvěžující domácí limonádu

TOP informace o drti z mrazem sušených mandarinek

  1. Mandarinkové kousky jsou křehké a mají křupavou konzistenci.
  2. Pouze čisté mrazem sušené ovoce – bez éček a přidaných cukrů.
  3. Díky šetrnému procesu sušení jsou všechny živiny v mandarinkách zachovány.
  4. Ovocnou drť lze je použít jako dochucovadlo všude tam, kam se nehodí celé kusy nebo čerstvé ovoce.
  5. Balení obsahuje sáček s vysoušedlem ze silica gelu, které pomáhá chránit produkt před ztvrdnutím.
Tomáš Hofman

Jak se mandarinky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takto kontrolovaných podmínkách voda z pevného skupenství (ledu) přestupuje přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při velmi nízkém tlaku. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se mandarinky drtí na drobné kousky a na prášek. Máte raději velké kusy ovoce? Objevte celou naši kategorii mrazem sušeného ovoce

Zajímavosti a recepty

  • Složení mandarinky lyofilizované - drť
  • Surovina Mandarinky
  • Zpracování Drť
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Čína
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava drť
  • Typ sušení mrazem ve vakuu
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1441 kJ / 345 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,25 g
  • Sacharidy 86,7 g
  • z toho cukry 68,8 g
  • Vláknina 11,7 g
  • Bílkoviny 5,3 g
  • Sůl 0,013 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z {rating_count} udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky na prodejně
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?